Acte necesare pentru inregistrarea casatoriei pentru un cetatean strain

  1. Certificatele prenuptiale;
  2. Pasaport – dupa caz;
  3. Certificat de nastere tradus si autentificat;
  4. Dovada eliberata de misiunile diplomatice sau oficiile consulare acreditate in Romania din care sa rezulte ca indeplineste conditiile de fond cerute de legea nationala pentru incheierea casatoriei in Romania in conformitate cu art.33 din L.119/1996;
  5. Declaratia data pe propria raspundere, autentificata de catre un notar public, din care sa rezulte ca viitorul sot, cetatean strain, nu este casatorit si indeplineste conditiile de fond certute de legea nationala pentru incheierea casatoriei in Romania.

Realizator GamiSoft srl