Spune-ti parerea!

ATENTIE !!

Este interzisa scrierea de mesaje care au un caracter abuziv, obscen, vulgar, calomnios sau orice altfel de mesaj care pot viola legile aflate in vigoare. Astfel de mesaje vor fi sterse fara o notificare prealabila.

2 Raspunsuri to “Spune-ti parerea!”

  1. neculai tachel says:

    Nu am inteles de ce un cetatean roman cu domiciliul stabil in strainatate este OBLIGAT de consiliul local Matca sa plateasca TAXA PE GUNOIUL MENAJER. Eu am facut dovada ca am domiciliul stabil in Italia prin PERMISUL DE SEDERE PERMANENT TRADUS SI LEGALIZAT si cu fotocopia de la buletinul de identitate italian cu valabilitate in curs! Astept raspuns la adresa de e-mail nyk01la05@gmail.com.!!!!!!

  2. A.C says:

    Pentru o mai buna functionare a sistemului de colectare al gunoiului menajer propun sa afisati un program cu zilele de colectare al acestuia(zile/strazi).Cetatenii nu pot pandi tot timpul momentul in care va veni masina de colectare pentru a scoate tomberonul in drum. Este o mare problema situatia gunoiului in comuna aceasta pe timp de vara mai ales.Fie am ratat programul de strangere, fie de cam doua luni de zile masina de gunoi nu trece si pe alte strazi in afara de cele principale.
    Sper ca aceasta situatie penibila pentru o comuna care pretinde a fi civilizata sa fie remediata cat mai repede! Va multumesc pentru intelegere!

Lasa un comentariu

Realizator GamiSoft srl