top of page
  • Telefon
  • Instagram
  • Facebook

Centrul de legume Matca - 12.07.2022

Anunț - Centrul de legume Matca

În ultima perioadă, am primit foarte multe sesizări în legătură cu persoanele care aduc legume din alte zone ale țării și le vând în piața din comuna noastră.

Încă de la început, mă declar total împotriva acestor practici! Inițial, am încercat să opresc acest fenomen prin vorbă bună și înțelegere, dar pe zi ce trece, acest fenomen ia amploare.

De aceea, începând de mâine, o comisie din primărie va merge la diverse persoane care au fost reclamate, pentru a stabili dacă culturile pe care le-au declarat în caietul de producător și pe care ar trebui să le cultive în solar, se regăsesc în marfa pe care o comercializează în piața sau pe raza comunei noastre. În principal, este vorba despre pepeni, ardei gras galben și ardei kapia.

Cu toții cunoaștem faptul că piața noastră este pentru producători, nu pentru comercianți care speculează astfel de ocazii în vederea obținerii unor sume de bani.

Sunt oameni care muncesc de jumătate de an pentru a produce o legumă și stau câteva zile cu marfa nevândută din cauza acestor practici lipsite de omenie și respect față de mătcași.

Cred eu că ați înțeles mesajul destul de bine, iar pentru alte nelămuriri, vă rog să mă contactați personal.

Cu respect, Primar Gheorghe Marin

Articol publicat pe pagina de Facebook - Primăria Matca


 

Sursa: Facebook Primăria Matca


bottom of page