top of page
  • Telefon
  • Instagram
  • Facebook

Proiectul "Let's Do It România" - 16.09.2022

Bună ziua

Considerăm că acțiunea pe care am desfașurat-o sâmbătă in cadrul proiectului Let's Do It România a fost un real succes din mai multe puncte de vedere:

în primul rând datorită entuziasmului copiilor și dorinței lor de a ajuta mediul în lupta cu deșeurile. în al doile-a rând credem că participând la astfel de acțiuni ,copiii vor constientiza de la o vârstă fragedă cât de important este menținerea unui mediu curat care automat devine un mediu mai sănătos. în al treile-a rând sperăm să sensibilizăm persoanele care sunt neatente când vine vorba de aruncatul deșeurilor la voia intâmplării,ii rugăm pe această cale să-și schimbe comportamentul deoarece trebuie să oferim generațiilor viitoare exemple pozitive,nu negative.

În același timp n-am putut să nu remarcăm faptul că sunt din ce în ce mai mulți oameni care au curățenie exemplară în fața curților și pe această cale dorim sa-i felicităm.

În încheiere am dori să mulțumim cadrelor didactice: VASILACHE DORINA DONICI MIHAELA VULPE MARIANA-DANIELA CHIRILA GINA LUPU MIHAELA CHICOS VERONA TOFAN MARIANA ILIE TINCUTA MARMUREANU CATI LARISA GOGU SILVIA GOLEA ELENA POPA MONICA MUNTEANU GABRIELA și copiilor care și-au sacrificat din timpul liber pentru a lua parte la această acțiune.

MATCA ESTE CASA TA,AI GRIJĂ DE EA!!

Articol publicat pe pagina de Facebook - Serviciul Local de Salubrizare Matca


 

Sursa: Facebook Serviciul Local de Salubrizare Matca


bottom of page