top of page
  • Telefon
  • Instagram
  • Facebook

Primul festival destinat oamenilor cu dizabilități, intitulat „ Încă un pas" - 28.05.2022

Poți privi cerul plin de nori și poți admira culorile unui curcubeu? Poți asculta ciripitul unor păsărele și reproduce în cuvinte ceea ce auzi? Poți alerga sau poți merge la pas nestingherit, oriunde dorești?

Poate ți se pare normal, și crezi că toți oamenii au aceste privilegii. Din păcate, unii nu pot face toate aceste lucruri. Totuși, toți oamenii au aceeași valoare și sunt prețioși înaintea lui Dumnezeu.

În data de 5 Iunie, ora 13:00, ne-am gândit să organizăm, în localitatea noastră, primul festival destinat oamenilor cu dizabilități, intitulat “Încă un pas”, cu mottoul “Înainte prin speranță”.

La acest eveniment, vor fi alături de noi: fondatorul asociației ‘Ridică-te și umblă’, George Uba, împreună cu reprezentanți ai filialei București, Alexandria și Galați.

Dacă printre prieteni, familie sau vecinii tăi, cunoști o persoană cu dizabilități, trimite un mesaj privat pentru a-i înmâna o invitație personal.

De asemenea, dacă vrei să fii voluntar în cadrul acestui eveniment, punându-te la dispoziție câteva ore sau dacă dorești să donezi o sumă de bani pentru ca evenimentul să fie cât mai reușit, de asemenea, așteptăm un mesaj în privat sau poți lua legătura cu Daniela Marin, persoana care a inițiat acest proiect.

Nu uita, este un privilegiu să te implici, să îți arăți empatia și să fii de ajutor celor de lângă tine!

Articol publicat pe pagina de Facebook - Primăria Matca 

Sursa: Facebook Primăria Matca


bottom of page