top of page
  • Telefon
  • Instagram
  • Facebook

TED x Matca - 21.11.2022

TED x Matca

După cum v-am promis, a venit momentul să vă prezentăm cele 5 persoane care vor susține câte un discurs în cadrul primei conferințe de tip TED din zona noastră.

Tema conferinței: “Care este secretul succesului?”


Gavrilă Tuchiluș - Antreprenor

Cu o istorie de peste 40 de ani în agricultură, inginer de succes și deținător al celei mai moderne ferme de vaci din România. De asemenea, este acționarul și fondatorul brand-ului de produse lactate Huzur. De-a lungul timpului, ferma Agrimat Matca, a fost vizitată de numeroși miniștri, fiind un model reprezentativ pentru agricultura din județul Galați și nu numai.


Aurica Crișan - Avocat

Mamă a doi copii și avocat de succes, și-a dedicat viața dreptății și medierii problemelor dintre oameni. Este un avocat recunoscut atât la nivel local, cât și la nivelul județului Galați. De obicei, avocații sunt reci, exacți și duri. Nu este și cazul doamnei Aurica, cunoscută pentru răbdarea de a asculta și a susține emoțional persoanele care apelează la serviciile ei.


Florin Vasilache - Profesor

Profesor de istorie și scriitor al primei cărți despre comuna Matca. Este printre cei mai iubiți și apreciați profesori din istoria învățământului din Matca. În perioada 2007-2009 a fost director al Școlii Dimitrie Cantemir din Matca, bucurându-se permanent de popularitate și apreciere din partea elevilor. De-a lungul anilor, a fost un ‘șlefuitor de suflete’, contribuind la buna dezvoltare intelectuală a elevilor.


Ioana Balinte - Președinte ONG

Fondatorul și președinte al asociației care îi poartă numele “Asociația Balinte Ionela”. Și-a dedicat viața binelui, ajutorării și susținerii atât financiare, cât și emoționale a oamenilor aflați în nevoie. Cu mai mult de 5000 de cazuri finalizate și cu peste 45.000 de donații, doamna Ioana, nu obosește în facerea binelui. Succesul nu este doar despre bani, ci este și despre împlinirea sufletească. De aceea, ea ne va spune cum poți avea succes, dăruindu-ți viața altor persoane.


Valentin Florea - Antreprenor

Tânăr antreprenor, absolvent al Universității Tehnice de Construcții București, absolvent Finanțe-Bănci București, masterand Managementul Proiectelor în Construcții și, nu în ultimul rând absolvent École des Ponts et Chaussées Paris- diploma Génie Civil. Ajuns acasă, pe plaiurile copilăriei, activează în mai multe întreprinderi ce acoperă domeniile HoReCa, Construcții și Exploatare de minerale. De asemenea, o mare parte din timp o acordă afacerii de familie, unde, de mai bine de 5 ani este managerul principal al celei mai mari firme de construcții din zonă, ‘Davide Construct’.


Dacă încă nu te-ai înscris, o poți face printr-un comentariu la această postare. Mai sunt disponibile aproximativ 30 de locuri!

27 Noiembrie 2022 Ora 16:00 Sala de ședințe

Te așteptăm!"

Articol publicat pe pagina de Facebook - Primăria Matca


 

Sursa: Facebook Primăria Matca


bottom of page