Sample Page

ANUNT PUBLIC

UAT Comuna Matca titular al proiectului “Construirea si dotarea caminului cultural din satul Matca, tarla 117, parcela 2 comuna Matca, judetul Galati”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare fara evaluarea impactului asupra mediului si fara evaluarea impactului asupra corpurilor de apa, de catre A.P.M. Galati, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Construirea si dotarea caminului cultural din satul Matca, tarla 117, parcela 2 comuna Matca, judetul Galati”, propus a fi amplasat in intravilanul com. Matca, judetul Galati.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul A.P.M. Galati, str. Regiment 11 Siret, nr. 2, in zilele de luni pana joi, intre orele 8:30 – 16:00 si vineri intre orele 8:30 – 13:30 precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmgl.anpm.ro la Sectiunea: Reglementari – Acordul de mediu – Proiect decizie etapa de incadrare.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet A.P.M. Galati.

 

ANUNT PUBLIC

         UAT Comuna Matca anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Modernizare cai de acces si incinta centru de colectare legume si fructe  in comuna Matca, judetul Galati”, propus a fi amplasat in intravilanul com. Matca, judetul Galati.

Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului A.P.M. Galati, apmgl.anpm.ro sectiunea Reglementari – Acordul de mediu – Documentatii procedura EIA si EA – Memorii de prezentare 2020 si la sediul titularului UAT Comuna Matca, strada Stefan Cel Mare, nr. 158.

Observatiile publicului se primesc pe adresa de e-mail office@apmgl.anpm.ro

 

 

Lasa un comentariu

Realizator GamiSoft srl